AVÍS LEGAL, CONDICIONS D’ÚS, POLÍTICA DE COOKIES I POLÍTICA DE PRIVACITAT

AVÍS LEGAL

En virtut de les obligacions establertes per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que aquest Lloc Web és propietat de l’Ajuntament de Sarral, amb CIF P-4314400-E, amb domicili a Plaça de l’Església, no 1, 43424 Sarral (Tarragona), i amb les següents dades de contacte: Telèfon 977 89 00 10, Fax 977 89 00 41, Correu electrònic aj.sarral@altanet.org.

 

CONDICIONS D’ÚS DEL LLOC WEB.

1.USUARIS.

S’entén per usuari la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats del portal.
El present document (conjuntament amb tots els documents en ell esmentats) estableix les condicions per les que es regeix l’ús d’aquest lloc web.

Li preguem que llegeixi atentament les presents Condicions, el nostre Avís Legal, Política de Privacitat i Política de cookies abans d’usar aquest lloc web. En utilitzar aquest lloc web vostè consent quedar vinculat per aquestes Condicions i per la nostra Política de Privacitat, per la qual cosa si no està vostè d’acord amb totes les Condicions no ha d’usar aquest lloc web.

2. LES SEVES DADES I LES SEVES VISITES A AQUEST LLOC WEB.
La informació o dades personals que ens faciliti sobre vostè es tractaran de conformitat a l’establert en la Política de Privacitat. En fer ús d’aquesta pàgina web vostè consent el tractament d’aquesta informació i dades i declara que tota la informació o dades que ens faciliti són verídiques i es corresponen amb la realitat.

3. ACCÉS I ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

L’usuari es compromet a utilitzar els continguts, informació i dades del lloc web de conformitat amb les condicions, termes i polítiques vigents, amb la normativa d’aplicació i amb els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.
L’usuari s’abstindrà d’utilitzar els continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits o contraris als aquí establerts, lesius dels drets i interessos del titular del lloc web, de la resta d’usuaris, de tercers o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar aquest lloc web o impedir la normal utilització o el fet de gaudir- ne per part dels usuaris.

En cas que l’usuari aporti opinions irrespectuoses en l’apartat de comentaris, el titular del lloc web es reserva el dret de retirar el comentari exposat.

4. RESPONSABILITAT I EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT.

Amb els límits establerts en la llei, el titular del lloc web no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d’Internet.
Si l’usuari considera que existeix algun error en la informació facilitada o vol aportar informació complementària preguem es posin en contacte amb el titular del lloc web mitjançant correu electrònic a aj.sarral@altanet.org.

El titular del lloc web està exempt de responsabilitat derivada d’errors en els continguts que poguessin aparèixer a la web, sempre que no li siguin imputables.
El titular del lloc web no garanteix la fiabilitat, disponibilitat o continuïtat de la web ni dels seus continguts per motius tècnics, de seguretat o manteniment, per errors del servidor que allotja els continguts o d’altres intermediaris o proveïdors.

El titular del lloc web no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se d’aquest accés o ús o de l’incompliment de les presents condicions, termes i polítiques ni es farà responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels desperfectes que es puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (hardware i software) o als fitxers o documents emmagatzemats en aquest com a conseqüència de: (i) la presència d’un virus a l’ordinador de l’usuari que sigui utilitzat per la connexió al lloc web; (ii) un mal funcionament del navegador; (iii) l’ús de versions no actualitzades del sistema.

5. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

L’usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i/o qualsevol altre element inserit pel titular en aquest lloc web (incloent, a títol merament enunciatiu i no limitatiu, tots aquells elements que conformen l’aparença visual, imatge gràfica i altres estímuls sensorials del lloc web o “look and feel”: marques, logotips, noms comercials, textos, imatges, gràfics, dissenys, sons, bases de dades, software, diagrames de flux, presentació, arquitectura de navegació, així com els codis font de les pàgines web) pertanyen al titular del lloc web i/o a tercers als quals els han estat cedits els seus drets.

Les imatges, fotografies i els audiovisuals que apareixen al lloc web tenen reservats els drets d’autor (còpia, distribució, comunicació pública…), continuen essent reservats dintre l’entorn d’internet i estan protegits per la legislació.
En cap cas, l’accés al lloc web implica algun tipus de permís, renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets per part dels seus titulars, llevat que s’estableixi expressament el contrari. Aquests termes i condicions d’ús del lloc web no confereixen als usuaris cap altre dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o

comunicació pública del lloc web i/o dels seus continguts diferent als aquí expressament previstos.
Queda totalment prohibida la utilització d’aquests elements, la seva total o parcial reproducció, comunicació i/o distribució amb finalitats comercials o lucratives, així com la seva modificació, alteració, descompilació i/o qualsevol altre acte d’explotació del lloc web.

Sense perjudici de tot l’esmentat anteriorment, si l’usuari o un tercer estima que algun contingut del lloc web pot vulnerar els drets de propietat intel·lectual i industrial, preguem que ens ho faci saber el més aviat possible.

6. VIRUS, PIRATERIA I ALTRES ATACS INFORMÀTICS

Vostè no ha de realitzar un ús indegut d’aquest lloc web mitjançant la introducció intencionada en el mateix de virus, troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu. Vostè no tractarà de tenir accés no autoritzat a aquest lloc web, al servidor en què aquest lloc web es troba allotjat, o a qualsevol servidor, ordinador o base de dades relacionada amb el nostre lloc web. Vostè es compromet a no atacar aquest lloc web a través d’un atac de denegació de servei o d’un atac de denegació de servei distribuït.

L’incompliment d’aquesta clàusula podria portar aparellada la comissió d’infraccions tipificades per la normativa aplicable. Informarem de qualsevol incompliment d’aquesta normativa a les autoritats competents i cooperarem amb elles per descobrir la identitat de l’atacant. Així mateix, en cas d’incompliment de la present clàusula, deixarà immediatament d’estar autoritzat a usar aquest lloc web.

No serem responsables de qualsevol dany o pèrdua resultant d’un atac de denegació de servei, virus o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu que pugui afectar al seu ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l’ús d’aquest lloc web o de la descàrrega de continguts de la mateixa o als que la mateixa re-adreça.

7. LINKS DES DE LA NOSTRA PÀGINA WEB

Els usuaris que facin ús dels links inclosos en la web de l’Ajuntament de Sarral o d’alguns dels portals web de la seva titularitat hauran de tenir en compte:
-El fet que el lloc web inclogui links a altres llocs web no implica que existeixi vincle entre l’Ajuntament de Sarral i el titular de les pàgines web.

-Que tampoc garanteix l’absència de virus o altres elements en els continguts enllaçats des del lloc web que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (hardware i software) i/o en els documents o els fitxers de l’usuari.

-L’Ajuntament no es responsabilitza de la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat dels continguts o serveis que el link ofereixi.
-L’usuari assumeix sota la seva responsabilitat els danys que es puguin derivar de l’accés a la pàgina web de l’enllaç.

8. XARXES SOCIALS

L’informem que estem presents a les xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les xarxes socials) de les pàgines oficials de l’Ajuntament de Sarral es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari.

L’Ajuntament de Sarral tractarà les seves dades amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant-lo de les activitats, festes i productes del nostre municipi, així com amb qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

Queda prohibida per part de l’usuari, la publicació de continguts:
– Que siguin presumptament il·lícits per la legislació o que realitzin activitats presumptament il·lícites o contravinguin els principis de la bona fe.
– Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives als nostres usuaris o tercers i en general qualsevol contingut que l’Ajuntament de Sarral consideri inapropiats.
– I en general que contravinguin els principis de legalitat, honorabilitat, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció del ordre públic, la protecció de la vida privada, protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.
Tanmateix, l’Ajuntament de Sarral es reserva la potestat de retirar, sense previ avís de la pàgina web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es considerin inapropiats.

9. EL NOSTRE DRET A MODIFICAR AQUESTES CONDICIONS

Tenim dret de revisar i modificar les presents Condicions termes i polítiques de privacitat en qualsevol moment i sense previ avís, per adaptar-les a les novetats legislatives o jurisprudencials.

 

10. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Els conflictes jurídics que puguin tenir lloc per l’incompliment de les condicions generals esmentades, es resoldran davant els Jutjats i Tribunals competents en cada cas.

 

POLÍTICA DE COOKIES

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. A continuació, trobarà informació sobre que són les cookies, quin tipus de cookies utilitza aquesta pàgina, com pot desactivar les cookies en el seu navegador i com desactivar específicament la instal·lació de cookies de tercers. Si no troba la informació específica que està buscant, si us plau envií un correu a aj.sarral@altanet.org

Què són les cookies?

Les cookies són útils per diversos motius. Des d’un punt de vista tècnic, permeten que les pàgines web funcionin de forma més àgil i adaptada a les seves preferències, com per exemple emmagatzemar el seu idioma o la moneda del seu país. A més, ajuden als responsables dels llocs web a millorar els serveis que ofereixen, gràcies a la informació estadística que recullen a través d’elles.

Quin us li donem als diferents tipus de cookies?
Cookies de sessió: Les cookies de sessió son aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren al finalitzar.

Cookies persistents: Aquestes cookies queden emmagatzemades al terminal de l’usuari, per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.
Cookies pròpies: Són cookies creades pel lloc web i que només pot llegir la pròpia pàgina. Per exemple: cookies tècniques per la càrrega d’imatges, cookies de personalització de paràmetres de la web, cookies d’anàlisis de tràfic, etc.

Cookies de tercers: Són cookies creades per tercers i que utilitzem per diferents serveis (per ex. Anàlisis del lloc web o publicitat)
Segons la seva finalitat:
Cookies tècniques: Les cookies tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d’opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.

Cookies de personalització: Aquestes cookies permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
Cookies analítiques: Les cookies analítiques són les utilitzades pel nostre portal web, per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris del mateix. Per exemple, mitjançant una cookie analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, quin és el producte de més acceptació, etc.

Cookies publicitàries: Les cookies publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris en base a criteris concrets. Per exemple la freqüència d’accés, el contingut editat, etc. Les cookies de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació del comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l’usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

Quines cookies utilitzem en el nostre lloc web?

Al nostre lloc web utilitzem Google Analytics, uns tipus de cookies, de tercers, persistents, i analítiques que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús de la web.

Com puc canviar la configuració de les cookies?

Configuració de cookies de Internet Explorer Configuració de cookies de Firefox Configuració de cookies de Google Chrome Configuració de cookies de Safari Configuració de cookies Flash

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com Konqueror, Aora, Flock, etc. Per a evitar aquests desajustaments, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment en el menú d’ “Opcions” a la secció de “Privacitat”. (Si us plau, consulti l’ajuda del seu navegador per a més informació).

POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’ Ajuntament de Sarral, com a responsable d’aquest Lloc Web i de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), ha posat en pràctica aquelles polítiques, mitjans i procediments tècnics i organitzatius per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades de caràcter personal dels seus usuaris. Aquestes dades seran tractades en un/s fitxer/s degudament inscrit/s a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, de conformitat amb el que s’estableix en la legislació vigent.

En acceptar la present política de privacitat, i en especial, en enviar l’usuari les seves dades de caràcter personal, aquest consent expressament que l’Ajuntament de Sarral tracti les dades per les finalitats a dalt esmentades.

Els usuaris tenen reconeguda per la indicada Llei Orgànica de Protecció de Dades els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i poden exercitar-los tot indicant les seves dades personals a l’Ajuntament de Sarral, al domicili Plaça de l’Església no1, 43424 Sarral (Tarragona), o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a aj.sarral@altanet.org.

Anuncios